Spidsen af en kajak sejler mod Strib fyr.

En sand naturperle

Velkommen til Middelfart Kommune, hvor naturen strækker sig som et frodigt og varieret tæppe tværs gennem landskabet. Fra kystlinjen ved Lillebælt til de bølgende bakker og grønne skove er der naturoplevelser for alle.

Her oplever du en bred vifte af naturoplevelser i særklasse, fx: 

  • Den 27 km lange Lillebæltssti 
  • Hindsgavl Dyrehave, hvor du kommer helt tæt på dyrene
  • Ejby Mose – et af Fyns største moseområder
  • Få ro til fordybelse i Holmeskoven i Gelsted
  • Se en af Danmarks smukkeste ådale, nemlig Brænde Å

Vores mange naturområder byder velkommen med alt fra bålpladser, shelters, hundeskove og fugletårne. Er du mere til vandaktiviteter, er der fem badestrande med blåt flag, fremragende muligheder for at dykke, ro havkajak eller sejle en tur. Vores sejlermiljø består af bl.a. ni havne, hvor du hurtigt bliver en del af fællesskabet.

En lystbåd i silhuet i orange solnedgang ved Gamborg.

I Middelfart har du nem adgang til naturen, som vi gør os umage for at passe på. Bæltet, skovene og vores nære lokalsamfund giver os unikke rammer.

Anne Marie Klausen, bosætningskonsulent.

I Middelfart Kommune er naturen indenfor gå- og cykelafstand, så bilen kan blive i indkørslen. Der er to minutter til et dyp i havet, fem til mountainbikesporet og syv til nærmeste skov. Bliv inspireret til vandre- og cykelruter eller find din næste naturoplevelse.

 

Nyd vandet i strandkanten

Middelfart er omgivet af det smukkeste bælt og har 117 km. kyststrækning, hvor der er mange strande at boltre sig på på en god sommerdag. Der er også rig mulighed for at bo i shelter eller på campingplads helt ned til strandkanten. Lad dig inspirere til, hvor du skal nyde en sommerdag. Find den helt rigtige strand eller shelterplads.

Portræt af bosætningskonsulent i Middelfart og en taleboble, hvor der står Tænk hvis du boede her.

Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen

2240 0049
annemarie.klausen@middelfart.dk

Forsiden til folderen 'Velkommen ved vandkanten' på en grøn baggrund.

Læs velkomstfolder

Overvejer du at flytte til Middelfart? Er du nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dig?

Dronebillede af skovområde med lysning med sheltere. Lillebælt i baggrunden.

En sand naturperle

Velkommen til Middelfart Kommune, hvor naturen strækker sig som et frodigt og varieret tæppe tværs gennem landskabet. Fra kystlinjen ved Lillebælt til de bølgende bakker og grønne skove er der naturoplevelser for alle. Eventyret begynder under åben himmel…

Se de forskellige naturperler her

Grafisk stregtegning af et marsvin

Lad hver dag være fyldt med eventyr og naturoplevelser, og få dit daglige adrenalinkick på Danmarks måske mest betagende legeplads.

CASE: Føns - tæt på skov og jollehavn

I den idylliske landsby, Føns kan du opleve en af Fyns fineste fuglelokaliteter, en rig natur og en dejlig badestrand med blåt flag og ishus.

Det er derfor ikke overraskende, at Margueritruten går gennem landsbyen. Med havet lige udenfor døren kan du blive en del af fællesskaber, der samles om havbanen, helårsbadning eller den lokale havhave.

Fiskerjoller ved fiskerleje i Føns med udsigt over hav. En kvinde og en pige går på broen.
Portræt af bosætningskonsulent i Middelfart og en taleboble, hvor der står Tænk hvis du boede her.

Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen

2240 0049
annemarie.klausen@middelfart.dk

Vi beskytter dine personlige oplysninger

Vi benytter kun funktions-cookies på denne hjemmeside. Det betyder, at vi kun indsamler påkrævede diagnosticeringsdata for at holde hjemmesiden sikker og opdateret. Dette omfatter ikke nogen personlige oplysninger. Vi anonymiserer al data fra dit besøg, og vi deler ikke på tværs af nettet.