En kvindelig og mandlig konditor er ved at lave kager hos Kring Chokolade.

Middelfart har muligheden

Der er 400.000 arbejdspladser mindre end en times kørsel fra Middelfart. Her kan I bo smukt, prioritere familiens trivsel og børnenes interesser.

Der er en bred vifte af industrier og virksomheder i området, der tilbyder attraktive jobmuligheder. I Middelfart kan du skabe en karriere, samtidig med at du nyder alt det vores pulserende handelsby har at byde på. Opdag det gode liv i Middelfart Kommune, hvor du kan finde balance mellem arbejde og familie.

Find ledige jobs i Middelfart Kommune (Jobindex)

Middelfart byder på en god infrastruktur tæt på motorvejen og gode togforbindelser, der muliggør hurtig og nem pendling til de omkringliggende byer og virksomheder. På blot en halv time kommer du enten til Odense eller Vejle og har du en time, når du helt til Århus.

Find jobs indenfor 50 km (Jobnet)

Selvstændig?

Er du selvstændig eller ønsker at starte en virksomhed i Middelfart Kommune, er vi klar til at hjælpe dig med netværk, vejledning om leje og byggeri, sparring og forretningsudvikling. Vi har et stærkt erhvervscenter, som er dedikerede til at hjælpe nye virksomheder godt i gang. Kontakt Middelfart Erhvervscenter som er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vi har job til dig

Middelfart Kommune er en både aktiv, dynamisk og alsidig arbejdsplads, hvor mange faggrupper er i spil hver eneste dag – fordi vi ønsker at gøre en forskel for vores borgere. 

Der er spændende udfordringer og gode karrieremuligheder i byen eller lige rundt om hjørnet. Så er du på jagt efter et meningsfuldt arbejde, hvor borgeren er i fokus, så tjek vores ledige stillinger eller gå på opdagelse i vores jobunivers

Portræt af bosætningskonsulent i Middelfart og en taleboble, hvor der står Tænk hvis du boede her.

Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen

2240 0049
annemarie.klausen@middelfart.dk

Forsiden til folderen 'Velkommen ved vandkanten' på en grøn baggrund.

Læs velkomstfolder

Overvejer du at flytte til Middelfart? Er du nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dig?

Grafisk stregtegning af designer Carl Hansens Y-stol

I Middelfart venter en bred vifte af spændende jobmuligheder. Tag næste skridt i din karriere og oplev arbejdsglæden.

CASE: To minutter til Middelfarts byliv

Malene har byttet landlivet i Kolding Kommune ud med Middelfart midtby. Valget var nøje overvejet, og de unikke rammer, som byen tilbyder, matchede både privat- og arbejdslivet.

At bo blot to minutter fra butik og værksted har gjort det muligt for Malene at forene sit arbejdsliv og privatliv på en harmonisk måde. For Malene repræsenterer Middelfart et lille, nært bysamfund, hvor alle kender hinanden. Byen tilbyder en unik blanding af kultur, natur og pulserende byliv på et lille område. – Fællesskabet, både mellem virksomheder og borgere, gør Middelfart til et sted, man virkelig gerne vil engagere sig i, når først man bor her, siger Malene, der beskriver sin passion for design og keramik som en konstant skabelsesproces. Hun er nysgerrig og ser hurtigt ideer, og hendes drømme og visioner bliver en realitet, når hun deler dem med andre – og det kan man netop i Middelfart.

I hele processen fra ide og frem mod flytningen, har Malene oplevet støtte og dialog med Middelfart Handel vedrørende mulige lokationer og potentiale, hvilket gav hende en tryghed i hendes valg. Hun etablerede også et netværk gennem Anne Marie, der er bosætningskonsulent, før hun flyttede til byen. Den løbende opfølgning fra disse instanser har yderligere styrket hendes tilknytning til Middelfart og cementeret følelsen af, at der er interesse for hendes virksomhedstype i byen.

Keramisk designer Malene Sandal viser keramik frem i hendes butik.
Portræt af bosætningskonsulent i Middelfart og en taleboble, hvor der står Tænk hvis du boede her.

Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen

2240 0049
annemarie.klausen@middelfart.dk

Vi beskytter dine personlige oplysninger

Vi benytter kun funktions-cookies på denne hjemmeside. Det betyder, at vi kun indsamler påkrævede diagnosticeringsdata for at holde hjemmesiden sikker og opdateret. Dette omfatter ikke nogen personlige oplysninger. Vi anonymiserer al data fra dit besøg, og vi deler ikke på tværs af nettet.