Middelfart promenade med domkirke og nybyggeri baggrunden.

Tænk hvis du boede her...

Drømmer du om at bo i et idyllisk lokalsamfund, hvor der er masser af plads og frihed? Eller måske drømmer du om en bolig med en betagende udsigt over Lillebælt? Uanset hvad, kan du finde dit drømmehjem i Middelfart.

I Middelfart Kommune er det muligt at bygge, bo og leve bæredygtigt. Vi bygger  fremtiden, og der er mulighed for alle typer af bolig. Hvad enten du ønsker en attraktiv byggegrund, et håndværkertilbud, liebhaveri eller lækker lejlighed. Så om du er til eje eller leje – marker, have eller altan, så finder du hjem lige her.

 

Byggegrunde

Drømmer du om et aktivt lokalsamfund med plads og albuerum, eller bynær beliggenhed med udsigt til Lillebælt, så kan du altid finde et sted at bygge dit drømmehus i Middelfart Kommune.

Portræt af bosætningskonsulent i Middelfart og en taleboble, hvor der står Tænk hvis du boede her.

Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen

2240 0049
annemarie.klausen@middelfart.dk

Forsiden til folderen 'Velkommen ved vandkanten' på en grøn baggrund.

Læs velkomstfolder

Overvejer du at flytte til Middelfart? Er du nysgerrig på, hvad vi kan tilbyde dig?

To stråtækte huse i Føns Landsby om sommeren.

Fremtidens boliger

Byrådet prioriterer kvalitet, bæredygtighed og mangfoldighed, så der er boliger til alle. Med visionen arbejdes der målrettet mod et større og mere varieret udbud af boliger.
Grafisk stregtegning af et gammel hus

Fra charmerende byliv til idyllisk landlige omgivelser og fra rummelige huse til moderne lejligheder. På tværs af Middelfart Kommune findes der mangfoldige boligoplevelser, klar til at byde jer velkommen hjem.

CASE: Fra Odense til landsbymiljø, skov og marker

Henrik valgte at bryde med de trygge og velkendte rammer i fødebyen Odense og flyttede til landsbyen Husby-Tanderup uden for Middelfart. Henrik faldt for det hvidkalkede bindingsværkshus fra 1867 med skov og marker i baghaven.

En kontrast til den lille lejlighed, der havde været hans hjem de seneste år, men også en drøm der gik i opfyldelse.

Nu pendler han til Odense og nyder hver dag, når han kommer hjem fra arbejde og kører op ad grusvejen til sit hus. Roen sænker sig med det samme. Henrik husker særligt tilbage på en af de første morgener i huset, hvor han kunne nyde morgenmaden med udsigt til haven og skoven – pludselig dukkede et par rådyr op. En anden morgen kom ni fasaner spankulerende på rad og række. Det er sådan nogle oplevelser, der gør stedet til noget helt særligt.

Fordi Henrik arbejder som energiteknolog og blandt andet har til opgave at kontrollere huses energibehov, er han selv meget opmærksom på, hvordan han lever og indretter sig. Derfor var et hus på landet også det helt rigtige valg. – Huset er opvarmet med jordvarme, og på sigt vil det være spændende at få solceller installeret, så jeg kan blive mere selvforsynende med strøm, fortæller han. Men selv om Henrik sætter stor pris på, at Husby-Tanderup er en landsby, hvor der er endeløse marker, skov, strand og privatliv, så betyder det også meget for ham, at der er tæt til byen og kun 12 minutters kørsel til nærmeste motorvejstilkørsel.

Da han første gang stiftede bekendtskab med Husby-Tanderup, meldte han sig ind i den lokale Facebook-gruppe, og det overraskede ham, hvor aktiv lokalbefolkningen er. Det er et tip, han gerne vil give til andre tilflyttere. Folk er så søde til at hjælpe nye i gang, og det betyder rigtig meget at blive budt velkommen, når man rykker til et sted, man ikke kender.

En mand sidder på en hvid bænk i forgrunden i baggrunden ses et hvidt landhus.
Portræt af bosætningskonsulent i Middelfart og en taleboble, hvor der står Tænk hvis du boede her.

Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen

2240 0049
annemarie.klausen@middelfart.dk

Vi beskytter dine personlige oplysninger

Vi benytter kun funktions-cookies på denne hjemmeside. Det betyder, at vi kun indsamler påkrævede diagnosticeringsdata for at holde hjemmesiden sikker og opdateret. Dette omfatter ikke nogen personlige oplysninger. Vi anonymiserer al data fra dit besøg, og vi deler ikke på tværs af nettet.